Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Kihagyhatatlan

helyek

A Kanári-szigeteken számos olyan helyszín van, amelyeket vonzerejük és hangulatuk miatt egyszerűen nem szabad kihagyni. Kimagasló élményt kínáló helyek: városi strandok ahol függőágyban élvezheti a teljes körű kényeztetést, diszkók és táncteraszok közelében, hajnalig a sziporkázó csillagok alatt... Vagy ha nyugalomra vágyik, sétáljon a nyugalmat árasztó parkokban és ösvényeken, belélegezve a csodálatosan tiszta levegőt.

Foglaljon olyan szállást, amelyik a leginkább megfelel az Ön igényeinek, abban a biztos tudatban, hogy az évente milliónyi látogatót fogadó Kanári-szigetek minden pontján fel vannak készülve arra, hogy felejthetetlen vakációs élményeket szerezzenek Önnek.

Családi

vakáció

Ha gyerekekkel utazik, érdemes olyan helyen megszállni, ahol minden szolgáltatás könnyen elérhető, amire csak szükségük lehet. És ha itt ráadásul még kiválóan szórakozhat is az egész család, annál jobb! A Kanári-szigeteken számos ilyen szállást találhat, ahol minden kényelmi és szórakoztató szolgáltatás gond nélkül elérhető.

Egy más

életritmus

Vannak falvak, amelyek már azzal elvarázsolnak, hogy milyen nyugalmas tempóban zajlik ott az élet. A lakosok nem sietnek sehová, és minden figyelmüket annak szentelhetik, hogy kényelmessé tegyék az Ön nyaralását! Ezek a helységek évtizedekig híres művészek találkozóhelyei voltak, akik Európa minden pontjáról érkeztek ide ihletért és feltöltődésért. Máig megőrizték varázslatos békéjüket, miközben a háttérben minden szükséges kényelmi szolgáltatással is felkészültek.

Hozza ki

a legtöbbet

minden napból

Ha a lehető legjobban ki szeretné használni a tartózkodást a szigeteken, válasszon olyan szállást, ahol 24 órás programot kínálnak Önnek. Töltse a napot a parton, takarja be a lábát homokkal, amíg a válogatott csemegéket fogyasztja, hűsöljön egy teraszon, foglaljon asztalt egy kiváló nemzetközi menüt felszolgáló étteremben, és engedje el magát este a diszkóban vagy valamelyik népszerű karaokebárban. Itt senki nem fogja idő előtt ágyba küldeni!

Hagyjon maga

mögött mindent

Ha nyugalomban töltött napokat szeretne, a Kanári-szigetek lehetőségek széles tárházával várják Önt. Legyen szó a világ nyüzsgésétől elzárt hegyi falucskáról vagy egy csendes parti városkáról, a környezet segít Önnek ellazulni a szerettei körében.