Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Utazás a
Kanári-szigetekrenovemberben

Ha novemberben a Kanári-szigetekre utazol, észre sem fogod venni, hogy mindjárt itt a tél. Továbbra is úgy élvezheted a tengert, a homokot és a tiszta kék eget – ami a csillagászat szerelmeseinek is kedvez – , mint az év bármelyik másik pillanatában.
Átlagos
hőmérséklet
24° C

Napi
9 órás
napsütés

Javaslatunk erre
a hónapra...

1
Szállj
deszkára

Kezdődik a szörfszezon, és ezzel együtt a legjobb időszak a kristálytiszta vízben való szörfözésre. Vállald a változatos hullámok kihívását és tedd meg az első lépéseket egy edző kíséretében a novemberi üdülésed során! Még a deszkádat sem kell hoznod! A szigeteken számtalan szolgáltatás várja a sport szerelmeseit, az eszközök bérlését is beleértve. Amiben szigeteink igazán nem szűkölködnek, az a szörfös hangulat!

Szörfparadicsomok
Bodyboard paradicsomok
Iskolák

2
Fedezd fel a
Kanári-szigetek
homokjának
színeit

Tengerparti séta novemberben? Hát persze! És nem csupán séta: a világ legjobb éghajlatának köszönhetően a megmártózásra és a napozásra még ebben a hónapban is lesz lehetőséged. Használd ki az alkalmat, és találd meg a tökéletes öblöt: vajon fekete homokos lesz vagy aranyszínű homokos, elképesztő színű tengerrel? Teljesen mindegy, a Kanári-szigeteken megtalálod, úgyhogy ne felejts otthon a fürdőruhát és a naptejet!

Fehér homokos tengerpartok
Sárga homokos tengerpartok
Vörös homokos tengerpartok
Fekete homokos tengerpartok

3
Nemzetközi
Sárkányeregető
Fesztivál

Fuerteventura El Burro tengerpartján minden év novemberében száznál is több papírsárkány teszi színessé az eget. Miért ne vinnéd a sajátodat és csatlakoznál a résztvevőkhöz?

Ha pedig arra jársz, érdemes felfedezned a közeli Corralejo Természeti Parkot is, melynek védett területén találhatóak a Kanári-szigetek legnagyobb dűnéi: északon az óceán mosta fehér homokú, délen pedig a vulkanikus színekbe öltözött dűnék.

Corralejo Természeti Park
Fuerteventura

Neoprén ruha
Szörfdeszka