Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Utazás a
Kanári-szigetekrejúliusban

Miket lehet csinálni a júliusi nyaralás alatt? Amit csak szeretnél! Menekülj el a forróságból, és élvezd a természetet, a kultúrát és a sportlehetőségeket. Itt olyan színű a strandon a homok, amilyenről mindig is álmodtál, fedezd fel az apró falvakat, ahol a helyiek számos hagyományt őriznek, és feküdj fel a hullámok hátára.
Átlagos
hőmérséklet
27° C

Napi
12 órás
napsütés

Júliusi
ajánlatunk...

1
Nyár, amikor
mindent
megvalósíthatsz

Kezdjük a júliusi nyaralás klasszikus programjával: végtelen napok a tengerparton, amikor teljesen átadhatod magad a napfénynek, a homoknak és a tengernek. Akár azok a strandok tetszenek, ahol minden szolgáltatás megtalálható, akár eldugott kis öblökre vágysz, ahol egyedül lehetsz, itt biztosan megtalálod a kedvedre valót.

A napfény szerelmesei is élvezhetik ebben az évszakban a természet frissességét, és csodás tájakat fedezhetnek fel a szigetek kiterjedt túraútvonal-hálózatán..

Népszerű strandok
Szűz partok
Gyermekbarát strandok
Túrák

2
Carmen
ünnepe

Az egyik legmegindítóbb ünnep a tenger védőszentjének tiszteletére rendezett tengeri körmenet La Graciosa szigetén, amely Lanzarotétól északkeletre található. Bár a kis sziget területe kevesebb mint 30 km2, és mindössze két falucska található rajta, lakosai teljes szívvel és lélekkel készülnek az ünnepre.

Az ünnep után pedig mi is eshetne jobban, mint megmártózni a türkizkék vízben, ami ennek a szigetnek a különlegessége.

Caleta de Sebo
La Graciosa felé vezető útvonal

3
Szelek
szárnyán

A júliusi nyaralás az egyik legjobb időszak, hogy kibontsuk a hajó- vagy szörfvitorlát és hasítsuk a Kanári-szigetek vizét. Az évnek ebben az időszakában a várva várt zstrong>passzátszelek kísérik a hajókat útjukon, a szárazföld felől érkező szelekkel pedig a hullámok hátán lehet lovagolni. A szelek apropóján számos szörfversenyt rendeznek ebben az időszakban.

Széllovagló helyek
Kitesurf helyek

Fürdőruha
strandpapucs
– amit mi csak úgy hívunk „cholas”.