Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Utazás a
Kanári-szigetekrejanuárban

Vakáció januárban? Kezdd formában az évet! Hagyd magad mögött a hideget, élvezd a strandolást, a napsütést és a természetet, pihenj és gyűjts erőt! A 19º C-os átlaghőmérséklet és a napi kilenc napsütéses óra elég okot ad arra, hogy komolyan megfontold. Mire vársz?
Átlagos
hőmérséklet
21° C

Napi
9 órás
napsütés

Javaslatunk erre
a hónapra:

1
Az év első tengeri
fürdése

Nem mindenki mondhatja el, hogy karácsonykor megmártózott a tengerben... Pedig nálunk ez is lehetséges. Merülj el a türkizkék vízben és kezdd felfrissülve az évet.

A január 1-i fürdés kanári-szigeteki hagyomány. A Las Palmas de Gran Canarián található Las Canteras strandon például minden évben fürdéssel ünneplik az új év kezdetét.

A legnépszerűbb tengerpartok
Playa de Las Canateras

2
Kanári-szigeteki
Nemzetközi
Zenei Fesztivál

Gyere, és élvezd az európai zenei évet minden januárban és februárban megnyitó fesztivált. A több mint 30 éves hagyománynak örvendő esemény nemzetközi szinten elismert komolyzenei fesztivál, amelyen a világ minden részéről szerepelnek zenekarok.

A rendezvényen a szigetek legegyedülállóbb és legjelképesebb épületeiben lesz alkalmad részt venni: az Alfredo Kraus Rendezvénycsarnokban Gran Canarián, illetve az Adán Martín Rendezvénycsarnokban Tenerifén (ez utóbbit Santiago Calatrava építész tervezte).

A Kanári-szigetek zenéje
Las Palmas de Gran Canaria

3

Töltődj
fel

A több napos karácsonyi étkezések után itt az idő, hogy kipihenjük a túlzásokat és feltöltődjük. Ehhez a hét sziget lélegzetelállító természeti helyek széles kínálatával vár. Vulkánok, paradicsomi tengerpartok, természetes medencék, ősi erdők, nemzeti parkok, színtiszta víz és a tiszta, védett égbolt alatti csillagnézés, amelyben egész évben, még a téli üdülés alatt is gyönyörködhetünk.

Vár az energia
Különleges helyszínek
Természeti területek
Csillagnézés

napszemüveg
kényelmes öltözék
könnyű dzseki