Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Utazás a
Kanári-szigetekrefebruárban

Még nem tudod, hova utazz februárban? Hogy mi a legjobb úti cél a téli üdüléshez? A Kanári-szigeteken az enyhe éghajlatnak köszönhetően egy csodás tengerparton napozhatsz vagy anélkül ünnepelheted a karnevált, hogy a rossz idő miatt aggódnál. Na mit szólsz?
Átlagos
hőmérséklet
21° C

Napi
9 órás
napsütés

Javaslatunk erre
a hónapra:

1
Karnevál,
Karnevál

Mi más jellemző jobban a Kanári-szigetekre, mint a Karnevál? Hozd a jelmezed és használd ki az utazást arra, hogy utcai zenészekkel és felvonulókkal együtt szórakozz a csak nagy bulikedvelőknek való hangulatban. Itt a karnevál ünneplését igen komolyan vesszük, és biztosak vagyunk benne, hogy gáláinktól még a szavad is eláll majd. A leginkább figyelemre méltó a Tenerifei Karnevál Királynői Gálája és a Drag Queen Gála Las Palmas de Gran Canarián.

Élvezd a Karnevált

2
Valentin-napi
kiruccanás

Ha februárban kettesben szeretnél meleg helyre utazni, a Kanári-szigeteken megtalálod a tökéletes szállást és a legromantikusabb programokat. Fedezzétek fel a bájos hotelek egyikét, és egy eldugott öbölben érezzétek úgy, hogy ti vagytok az utolsó emberek a világon, vagy tegyetek nagy sétákat a szigetek ösvényein a legszebb naplementét keresve. Egy utazás, amely új fejezetet jelent szerelmetek történetében.

Éttermek
Hotelek
Érintetlen tengerpartok

3
Virágzó
mandulafák

A romantikus programok után pedig jöjjön egy olyan program, amely biztosan rabul ejt majd. A Kanári-szigetek februárban tökéletes úti cél a mandulafák fehér és rózsaszín virágainak megcsodálására, melyek semmihez nem hasonlítható látványa végig elkísér a Kanári-szigetek ösvényein tett gyalogos vagy kerékpáros kirándulásaid során.

Tudtad, hogy tiszteletükre több ünnep is létezik a szigeteken? Látogass el Puntagordára La Palma szigetén, Tejedára Gran Canaria szigetén, vagy Santiago del Teidére Tenerifén.

Tejeda

Paróka
Álarc