Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt
TENERIFE
szigete
100%
ÉLET
Tenerifén az év minden napján azt csinálhatja, amit csak akar, köszönhetően a kiváló éghajlatnak, a természeti környezetnek és az Ön, valamint családja szórakozásának szentelt turisztikai létesítményeknek.
Ragadjon
GOLFÜTŐT!
Tenerife nyolc golfpályáján az év minden napján tesztelheti golftudását. Gyakorlatilag az összes pálya modern, profik számára tervezett felszerelésekkel rendelkezik.
BÁLNALESEN
A sziget délnyugati csücske kiemelkedően alkalmas szabadon élő bálnák megfigyelésére. A parttól nem messze 26 különböző fajjal lehet itt találkozni, például barázdásbálnákkal, delfinekkel, kardszárnyú delfinekkel és kékbálnákkal.
VILÁGÖRÖKSÉGI
helyszínek
La Laguna történelmi központja jellegzetes gyarmati stílusú építészetéről híres. A sziget természetes környezete olyan tiszta és érintetlen, hogy 1993-ban elnyerte az UNESCO elismerését is.
Üdvözöljük Tenerife szigetén!
Bár csak egyetlen sziget, Tenerife ezer élménnyel szolgál. Fedezze fel a természet szépségét, lazítson a strandon, másszon fel a Teide csúcsára, vásárolgasson, nézzen meg egy előadást, csodálja meg az óváros építészetét, látogasson el egy vidámparkba, menjen golfozni – a lehetőségek kimeríthetetlenek.

Hagyja magát feltölteni a sziget energiájával, és élvezze ki a sziget gazdag ízvilágát! Keresve sem találni kellemesebb élményt, mint garnélát falatozni egy tengerparti teraszon üldögélve.
/
Teide
Nemzeti Park
El tercer volcán más alto del mundo.
3718 méteres magasságával a Teide vulkáni kürtője egyben Spanyolország legmagasabb csúcsa is. Különleges és összetett élmény felmászni rá, ugyanis nagyon különböző ökoszisztémákkal találkozhatunk mindössze néhány kilométeren belül. Béreljen hegyi vezetőt, aki részletes tudnivalókkal szolgálhat a hegyről, és aludjon egy menedékházban, ahonnan páratlanul szép a napfelkelte!
/Amit nem szabad kihagyni/