Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

7 islas para enamorarse

Ha van a világon olyan hely, ahol a romantika valósággal a levegőben van, akkor az egyértelműen a Kanári-szigetek. Kéz a kézben sétálni a paradicsomi tengerpartokon, a csillagokat bámulni a kristálytiszta égen, belefeledkezni a buja természetbe... Hét bűbájos sziget, amelyek rejtelmeit kettesben a legjobb felfedezni, és ahol a szerelmesek a Föld két legkülönlegesebb lényének érezhetik magukat.

Azokat, akik már az esküvőjüket vagy nászútjukat tervezik, felkészült szervezők várják gazdag szolgáltatáskínálattal, és gondoskodnak róla, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan a pár megálmodta. Nem mellékesen, évente több mint 300 napsütéses nappal, 23 ºC körüli átlaghőmérséklettel az éghajlat is garancia arra, hogy a frissen egybekeltek örökre szóló emlékekkel térjenek haza.

/
Napsütés
nászajándékba

Az időjárás az egyik legfontosabb körülmény, amelyet egy esküvő megszervezésekor figyelembe kell venni. S mivel a Kanári-szigetek klímáját tartják a világon a legjobbnak, már csak a részletekkel kell foglalkoznia annak, aki itt kívánja kimondani a boldogító igent. A teljes infrastruktúra rendelkezésre áll: rendezvényhelyszínek, szállodák minden kategóriában, kiváló fényképészek és bármilyen ízlést, igényt kielégítő catering szolgáltatás. Az esemény lebonyolítását teljes egészében tapasztalt, professzionális, nemzetközi esküvőszervezőkre is lehet bízni, akik mindenről gondoskodnak, ami csak egy álomesküvőhöz szükséges lehet.

/
Feledhetetlen
nászút

Akár nászútra készül az ember, akár csak szeretne végre kettesben pihenni a párjával, a Kanári-szigeteken álomutazásban lehet része. Lubickolás édes kettesben a mindentől távoli, érintetlen tengerpartokon, romantikus séták a természet lágy ölén, lazítás egy wellnessfürdőben majd vacsora egy hangulatos étteremben vagy egy finom ital egy kerthelyiségben Európa legcsillagosabb ege alatt.

A szigeteken ugyanakkor számtalan lehetőség kínálkozik a szórakozásra, az aktív pihenésre is: lehet például vitorlázni, búvárkodni, bálnalesre menni… De egyszerűen a bensőséges együttlétet is élvezheti élete párjával a számtalan hangulatos, olykor csak felnőtteknek fenntartott szálláshelyek valamelyikén, bárhol a szigetvilágban.

/
A boldogító igen
Kanári-szigetek

Ha eldöntötte, hogy esküvőjét vagy nászútját a Kanári-szigeteken kívánja tölteni, keresse fel a igenakaromakanariszigeteket.com webhelyet, ahol professzionális esküvőszervezők egész sorát találja, valamint hasznos ötleteket, javaslatokat gyűjthet élete legromantikusabb utazásának megszervezéséhez.
Irány a www.igenakaromakanariszigeteket.com