Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Szórakozás
és izgalom

A Kanári-szigeteken szórakozási lehetőségek kimeríthetetlen tárháza várja az utazókat. Tegye próbára bátorságát a szédületes vízi csúszdákon, próbálja ki a lélegzetelállító hullámvasutakat, vagy élje át első kézből a Vadnyugat izgalmait! Ha azonban mérsékeltebb izgalmakra vágyik, látványos állatkertek és kulturális események sokasága közül is választhat.

/
Vízi
vidámparkok

A Kanári-szigetek klímája egész évben állandó, az éves középhőmérséklet pedig 20 ºC körül alakul. Ennek köszönhetően az évszakoktól függetlenül bármikor ellátogathat a híres vízi vidámparkok valamelyikébe, mint például az Aqua Park, az Aqua Water Park vagy a Siam Park, amely Európa legnagyobbja, és őrült sebességgel száguldhat le a zúgókon és vízi csúszdákon.

Vízi vidámparkok mutatása

/
Vidámparkok
élményekkel

Utazzon családdal vagy barátok társaságában, élményparkba menni mindig jó ötlet. Repüljön át folyók fölött kifeszített átcsúszópályákon, kapaszkodjon szédületesen ringó kötélhidakon, és élvezze az adrenalin felbuzgását a hullámvasutakon! Engedje át magát a Holiday World vagy az Angry Birds vidámpark örömeinek!

Élményparkok mutatása

/
Állatkertek
és botanikus
kertek

Az állatkertek és botanikus kertek ideális megoldást kínálnak a természet állat- és növényvilágának szórakoztató felfedezésére. Ha tehát szereti a természetjárást, minden bizonnyal különösen érdekesnek fogja találni a Palmitos Parkot, a Loro Parkot és az Oasis Parkot, ahol élőben láthat elefántot, vízilovat, sőt még komodói sárkányt is!

Állatkertek mutatása

/
Egyéb
látványosságok

Ha mindezeken túl jut ideje egyébre is, a sziget sok meglepetést tartogat. Fedezze fel lóháton Lanzarote vulkanikus tájait, tekintse meg a szigetek miniatűr replikáját, és töltsön el egy estét egy szabadtéri moziban, Európa legtisztább, legcsillagosabb ege alatt. Ne feledje, a Kanári-szigeteken mindent lehet – csak unatkozni nem.
Egyéb látványosságok mutatása