Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

A legjobb edzőpályák a hivatásos
sportolók számára

Fedezd fel, mi teszi a Kanári-szigeteket a sportolók paradicsomává: a szigetek 130 európai városból megközelíthetők közvetlen járatokkal és irigylésre méltó klímája tökéletesen megfelel az élsportolók igényeinek. Elvonulhatsz pihenni nyugodt helyekre, és sportolhatsz jól felszerelt központokban, ahol a hihetetlen kanári-szigeteki táj vesz körül. És mindezt európai szintű biztonsági körülmények között.

1
A legjobb klíma az élsportolók számára
A legjobb klíma az élsportolók számára

Ne hagyd, hogy a rossz időjárás tönkretegye az edzést. A Kanári-szigetek, ahol évente 4800 órát süt és ritka az eső, semmi nem akadályozhat meg abban, hogy elérd a csúcsot. Az extrém melegtől és hidegtől távol, a világ legjobb klímájában sportolhatsz (átlag 19ºC télen és 23ºC nyáron).

2
Jól felszerelt sportközpontok
Jól felszerelt sportközpontok

A Kanári-szigeteken számos létesítmény kínálja szolgáltatásait az élsportolók számára, melyek segítségével elérheted a következő szintet. A magasan képzett szakemberek, valamint minőségi szolgáltatások, mint például sportorvosok állnak rendelkezésre, magasságszimulátor sátrak és DLF távmárő kamerák, mindez bennefoglaltatik egyetlen szállásajánlatban, amely tökéletesen a sportolók igényeihez van szabva.

3
Szabadtéri edzések és természetes
terek a sportoláshoz
Szabadtéri edzések és természetes
terek a sportoláshoz

Edzőtermi edzéseidet folytasd felülmúlhatatlan környezetben: a természetben! A Kanári-szigetek ideálisak a vízisportok művelésére, a magaslati edzések pedig a sportteljesítményt is növelik. Emellett a Kanári-szigeteken nagyon egyszerű a tengerszinttől 1800 méteres magasságokba jutni, mivel a szigetvilág domborzata a szigetek vulkánikus eredeténél fogva változatos, hegyek-völgyek szabdalják.

4
Gyógykezelések és aktív kikapcsolódási
lehetőségek
Gyógykezelések és aktív kikapcsolódási
lehetőségek

Pihenőidejét maximálisan kihasználhatod a Kanári-szigetek által kínált lehetőségek széles körével. Golfpályái, strandjai és túraútvonalai más sportok gyakorlására is lehetőséget nyújtanak, hogy más izomcsoportok is dolgozhassanak a sérülések megelőzése érdekében. Emellett a Kanári-szigetek már az ókori görögök körében is egészséges tulajdonságairól volt ismert. Vulkánikus eredetű természetes gyógyterápiái, termálfürdői és titkos fegyvere, a napfény felgyorsítják a felépülést.

Fedezd fel az összes sportolásra szolgáló teret, létesítményt, eseményt és szolgáltatást a weben:

www.trainingnonstop.com