Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt
LANZAROTE
szigete
A KÜLÖNLEGESNÉL IS
KÜLÖNLEGESEBB SZIGET
A feketés-vöröses vulkanikus talajú szigeten csend és nyugalom honol. Az ide látogató könnyen érezheti úgy, mint aki egy másik bolygóra érkezett.
EREDETVÉDETT
BOROK
A sziget felfedezése során mindenképpen érdemes időt szakítani a zamatos malváziaborok megízlelésére.
A SPORTOLÓK
KEDVENC SZIGETE
Hosszú, meleg napjainak köszönhetően Európa minden részéről a szigetre áramlanak a sportolók, ahol ideális körülmények vannak a biciklizéshez, futáshoz, úszáshoz és vízi sportokhoz.
BIOSZFÉRA
REZERVÁTUM
A sziget magas környezeti értékét az 1993-ban elnyert UNESCO-státusz is méltatja.
Üdvözöljük Lanzarote szigetén!
Furcsa vulkanikus tája ezer színnel köszönti Önt. A sziget csendje és nyugalma arra fogja majd csábítani, hogy engedjen el mindent egy időre, és élvezze a hosszú, fénnyel teli napokat.

Sajátos tájai kiemelkedő értékű, nemzetközileg is elismert ökoszisztémát alkotnak. Ideális választás a kikapcsolódáshoz, vulkánok tövében, barlangok szomszédságában és érintetlen strandokon! Lassítson egy kicsit, és élvezze a sziget nyugalmát! Olyan távol érezheti magát a megszokott dolgoktól, mintha a Holdra utazott volna.
/
Timanfaya
Nemzeti Park
Egy egészen más világ, amely az ősi és a viszonylag friss vulkanikus tevékenységből egyaránt ízelítőt kínál, és egyúttal a Kanári-szigetek egyik legkülönlegesebb látványosságát biztosítja. A gyér növényzet, a nyers formák és a különböző színek, mint például a piros, az okker, a fekete és a narancssárga keveredése űrbéli panorámát sugall.
/Amit nem szabad kihagyni/