Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt
LA PALMA
szigete
A GYÖNYÖRŰ
SZIGET
Csodálatos tájainak, lenyűgöző vulkánjainak, sűrű erdeinek, kényelmes strandjainak és csillagos égboltjának köszönhetően joggal tartják sokan La Palmát a legszebb szigetnek mind közül.
STARLIGHT csillagászati
megfigyelő zóna
Tiszta égbolt és páratlan, csak a csillagászatilag legjobb minőségű égboltoknak kijáró Starlight minősítésű természeti körülmények köszöntik azokat, akik idelátogatnak a csillagok szépségében gyönyörködni.
BIOSZFÉRA
REZERVÁTUM
Ahogy telt az idő, egyre nagyobb és nagyobb területet nyilvánítottak bioszféra-rezervátumnak, mígnem 2002-ben az UNESCO az egész szigetre kiterjesztette a minősítést.
1.000 KM
GYALOGÖSVÉNY
Turistajelzésekkel ellátott ösvények komplex hálózata szövi át a szigetet, amely így könnyűszerrel válhatott a túrázók paradicsomává.
Üdvözöljük La Palma szigetén!
Ezt a vulkanikus eredetű szigetet mintha óriások festették volna zöldre – legalábbis ez lehet az első benyomásunk, amikor megpillantjuk a sűrű őserdőket. A sziget a világon egyedülállóan tiszta égboltot kínál az amatőr csillagászoknak, de békés strandokban, vulkánokban és kanyonokban is bővelkedik.

Sétáljon végig valamelyik mágikus, kis vízesésekkel szegélyezett turistaösvényen, és nézzen szét a legmagasabb pontról. Garantáljuk, hogy nagyon különleges élményben lesz része!
/
Közel a
csillagokhoz
La Palma védett, tiszta égboltja kiváló körülményekkel várja a csillagok szerelmeseit, akik a szabad ég alatt, egy éjszakai csillagles során vagy valamelyik különösen látványos kilátóból egyaránt felejthetetlen élményekben részesülhetnek. Ha szeretné igazán közel érezni magát az univerzum végtelenségéhez, javasoljuk, hogy látogassa meg a 2420 méter magasan fekvő Roque de los Muchachos obszervatóriumot, a világ egyik legjobbját.
/Amit nem szabad kihagyni/