Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt
Egy nap a strandon
a Kanári-szigeteken
A Kanári-szigeteken sok-sok kilométernyi lenyűgözően szép és tiszta, idilli látványt nyújtó tengerparti strand várja a látogatókat egy családi sétára, játékra, pihenésre és felfedezésre. Az év minden szakában kellemes hőmérsékletnek, a tiszta égboltnak és az éves szinten több mint 3000 napsütéses órának köszönhetően Önnek tetsző időpontban keresheti fel ezeket a végtelen partokat.
Jöjjön velünk a strandra!
Szeretne kikapcsolódni?
Irány a strand!
Elobb-utóbb biztosan megéhezik
Egyen valami finomat!¡
Legalább annyi lehetoség közül választhat, mint ahány strand van a szigeteken. Üljön be egy tengerre nézo vendéglobe, és kóstolja meg a helyi különlegességeket mint például a sancocho, a fuszeres burgonya vagy a friss halételek. Ám ha inkább a homokban ülve fogyasztaná el az ebédjét, válasszon a parton sorakozó büfék kínálatából. Ezek a helyek páratlanul friss polipos tapast, kagylót, sült szardíniát és egytálételeket kínálnak, amelyek ízét nem felejti el egyhamar!
És ha husölni szeretne...
Csobbanjon egyet!
Mi az, ami a Kanári-szigetekrol a világon mindenkinek elsore eszébe jut? Természetesen a tiszta, áttetszo víz és az egyenletes, egész éven át 20 ºC körüli homérséklet. Ám a környék nemcsak frissíto fürdozésre csábít, hanem minden vízi sportra is remek lehetoségeket kínál. A legtöbb szigeten találni szörfiskolát, ahol a kezdok is deszkára merészkedhetnek, és a haladók is csiszolhatják technikájukat.
WINDSURF
KITESURF
HAJÓKIRÁNDULÁSOK
DELFIN- ÉS BÁLNALES
Aki pedig más szemszögbol kíváncsi az óceánra, a búváriskolák szervezésében induló kirándulásokon víz alá merülhet, és élvezheti a világ egyik legértékesebb tengeri ökoszisztémáját.
Alkonyati
varázs
Egy pihenéssel vagy szórakozással töltött nap végén az alkonyat a tengerparti élet varázslatos pillanataival ajándékoz meg. Akár egyedül, saját gondolatainkba merülve, akár kellemes társaságban. Ideális idoszak arra, hogy sétát tegyünk a parton, vagy csak üldögéljünk, és csodáljuk az óceán végtelenségét, miközben a nap lassan lebukik a horizont alá.

A Kanári-szigeteken igen látványos naplementében lehet részünk, ugyanis a lenyugvó Nap mintha beleolvadna az óceánba, és a víz felszínét narancssárgán csillogó-ragyogó káprázattá varázsolja.

Egy tökéletes nap tökéletes befejezéseként.