Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt
GRAN CANARIA
szigete
EGY
EGÉSZ KONTINENS
KICSIBEN
A szigeten minden megtalálható, ami a kontinensen, épp csak különlegesebb környezetben: a csodálatos természeti helyszínektől mindössze néhány kilométerre egy nagyváros fekszik, számos izgalmas lehetőséggel.
60 KM
STRAND
Fedezze fel a strandok sorát, melyek pontosan olyan változatosak, mint a sziget összes többi része! A 236 km hosszú partvonalból összesen körülbelül 60 kilométernyi a homokos strand, ahol a lágy napon feltöltődhet energiával.
BIOSZFÉRA
REZERVÁTUM
A szigetek vulkanikus domborzatát, a jellegzetes makaronéziai növényzetet és a kiterjedt fenyőerdőket az UNESCO bioszféra-rezervátumnak nyilvánította.
WELLNESS
A felélénkülésre vágyó első turisták 150 éve érkeztek Gran Canaria szigetére, a kiváló éghajlat vonzásában. Ebből született meg mára az élményfürdők és wellnessközpontok kiterjedt birodalma.
Üdvözöljük Gran Canaria szigetén!
Több mint 60 kilométernyi strandjával és a nyugati oldal bioszféra-rezervátumával Gran Canaria szigete kiváló választás egy kellemes családi nyaralásra. A szigeten minden megtalálható, ami a kontinensen ahhoz, hogy mindennap valami különleges élményben lehessen része. Induljon bálnalesre, sétáljon a különleges kanári-szigeteki fenyőerdőkben, kóstoljon bele a vízi vidámparkok izgalmaiba, cirkáljon a bevásárlóutcákon, látogasson el a számos múzeum valamelyikébe, vagy egyszerűen csak napozzon a gyönyörű tengerparton!

Mi legyen a mai program? Gran Canaria szigetén minden lehetséges.
/
A maspalomasi
dűnék
Mindennap megújul a táj.
Ez a sziget déli részén található sajátos tájegység, amelynek egyedi szépsége változatos ökoszisztémáknak ad otthont, felváltva kínál sivatagos területeket és oázisokat az oda ellátogatóknak. A környék fő turisztikai attrakcióját természetesen a dűnék adják, amelyeket a szél folyamatosan ide-oda alakít.
/Amit nem szabad kihagyni/