Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

A kanári-szigetek
az égből nézve

A Kanári-szigetek nagyszerű éghajlata és kiváló, Európa központjától mindössze néhány órányi repülésre lévő elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy erőfeszítések nélkül fedezze fel a kontinens legérintetlenebb és legvadabb vidékeit. Dús, évezredes erdeivel, lenyűgöző vulkánjaival, érintetlen, fehér homokkal borított strandjaival és látványos sziklaszirtjeivel, illetve festői falvacskáival és városaival minden látogatónak ellentétek vonzásával telt, egyedi szépségű tájat kínál. A panoráma fentről szemlélve tárul fel igazán.

A Kanári-szigeteken számos opció közül választhat, aki az égből szeretné felderíteni az egyedi földrajzi csodákat. Szálljon fel hőlégballonnal, és győződjön meg a szigetek óriási méretéről, vagy foglaljon sétarepülést egy kisgépen, és tekintse meg a szigetcsoport látképét a magasból!

/
Lanzarote
földöntúli tájai

A La Geria az egyik legkülönösebb és legmeglepőbb táj Lanzarote szigetén. A fekete vulkanikus talaj és a növényzet buja zöldje közötti kontraszt már-már díszlethatást kelt.

/
Fuerteventura
paradicsomi tájain

Dagálykor a víz elborítja a Puertito de Lobos egyes részeit Fuerteventura szigetén, természetes, kristálytiszta vizű medencéket hozva létre. Ilyenkor különösen érdemes felülről megcsodálni a tájat.

/
Gran Canaria
zöld palástja

Gran Canaria Andén Verde térségében számos túraösvény található, amelyek kiválóan alkalmasak a táj természeti kincseinek felfedezésére. Ám ha lehetősége nyílik egy sétarepülésre, egyetlen pillantással beláthatja a vadul hullámzó völgyeket borító buja növénytakarót.

/
Fedezze fel Tenerife
elérhetetlen
szegleteit

Tenerife szigetén leginkább az Anaga vidéki park tája fölött érdemes sétarepülést tenni. A lenyűgöző sziklaszirtek és a csak a magasból látható, rejtett strandok látványa senkit nem hagy hidegen.

/
La Gomera
zene
a szemnek!

Ezt a sajátos, orgonaszerű vulkanikus képződményt csak a magasból vagy a tengerről lehet látni. La Gomera szigetének és azon belül Vallehermoso járásának tökéletes mértani szépségeit semmi nem tárja kimerítőbben a látogató elé, mint egy sétarepülés!

/
La Palma
felhőkben úszva

A párás Taburiente kalderában reggelente növekvő felhők szépségét érdemes felülről megcsodálni. Csak a magasból lehet igazán értékelni a La Palma legnépszerűbb kráterének falán kicsapódó ködfátyol teljes szépségét.

/
El Hierro
vulkánjai
felülnézetből

El Hierro szigete fölött leginkább Verodal környékén és az Orchilla világítótoronynál érdemes lenézni a magasból. Ezen a környéken az óceán haragos vize különösen látványos vulkáni eredetű szirteket ostromol.