Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt
EL HIERRO
szigete
100%-ban
fenntartható
A Gorona del Viento szélerőmű átadása óta a sziget 100%-ban fenntartható energiára épül. El Hierro lett az első sziget, amely megújuló energiaforrások felhasználásával vált teljesen önellátóvá.
A DÉLKÖR
SZIGETE
A kezdő délkör egészen 1885-ig a Punta de Orchillán haladt át, amely így a legtöbb térképen kiemelt pontnak számított a tizenhatodik és tizenhetedik században. Ennek köszönhetően El Hierrót a mai napig a Délkör szigeteként is emlegetik.
INGYENES
WI-FI
Távolodjon el a megszokott dolgoktól, miközben továbbra is összeköttetésben marad. El Hierro szigetén mindenhol ingyenesen elérhető a Wi-Fi hálózat..
46
MERÜLÉSI PONT
Fedezze fel a legutóbbi, 2011-es vulkánkitörés következtében létrejött egyedülálló, élettel teli víz alatti tájat! Válasszon tetszés szerint a 46 merülési pont közül.
BIOSZFÉRA-REZERVÁTUM
ÉS A
KANÁRI-SZIGETEK ELSŐ GEOPARKJA

Habár El Hierro a legkisebb a sziget, kiváló termőföldjeivel, meredek szikláival, egyedi geológiai képződményeivel, buja növényzetével és jól kigondolt, fenntartható fejlődési stratégiájával az UNESCO elismerését is elnyerte.
Üdvözöljük El Hierro szigetén!
Ez a pici, bioszféra-rezervátumnak nyilvánított sziget biztosan elnyeri majd a tetszését vulkanikus talajával, buja zöld növényzetével és a tengeri rezervátumot képező vizek tisztaságával. Válasszon a számtalan lehetőség közül, és fedezze fel a hihetetlen természeti látványosságokat! Merüljön alá, és csodálja meg a 2011-es vulkánkitörés után fergeteges gyorsasággal újraképződött, egyedülálló víz alatti élővilágot, menjen végig az ősi erdőkben kígyózó túraösvényeken, vagy csak pihenjen meg a gyönyörű tájon. El Hierro szigetén minden lélegzetvétel igazi öröm!
/
La Restinga tengeri
rezervátum

LÁTVÁNYOS, ÉLETTEL TELI TENGERFENÉK

Ez a nyugodt, védett tengeri rezervátum a terület déli részén fekvő La Restinga település mellett található. Több mint 300 méteres, sziklákban, szirtekben, barlangokban és homokpadokban gazdag mélységei a legkeresettebbek közé tartoznak a búvárkodás szerelmesei körében. Sajátos, vulkanikus víz alatti tájai páratlan és élettől nyüzsgő látványosságot kínálnak minden merülőnek..
/Amit nem szabad kihagyni/